- Inchirieri microbuze -

inchirieri microbuzePOPA TRANSPORTURI ofera servicii de   inchirieri microbuze in Brasov, Sfantu Gheorghe, Fagaras, Codlea si zona Bran. Oferim servicii de transport persoane pentru excursii, tururi oras, vizitare obiective turistice, transport nunti,transfer aeroport  si transport ecumenic.

Mijloacele de transport sunt dotate cu aer conditionat, centuri de siguranta, cala bagaje si scaune confortabile. Flota noastra este formata din microbuze de 8, 15, 19, 23 si 24 de locuri toate in perfecta stare de functionare. In cazul in care aveti un volum ridicat de bagaje, putem asigura si o remorca.

Microbuzele ce le oferim spre inchiriere sunt microbuze Mercedes Benz Sprinter si Volkswagen Crafter. Inaintea oricarei curse microbuzele sunt  trecute printr-un proces de curatire, totul pentru o experienta cat mai placuta in timpul deplasarii.

Soferii nostrii sunt dintre cei mai buni, pentru ei principala grija fiind bunastarea si siguranta turistilor.

Pretul estimativ pentru serviciile de inchiriere este 2.7 lei/km TVA inclus(minim 200 km/zi), dar mai poate fii negociat in functie de numarul de kilometrii parcursi, numarul de zile ale cursei si mijlocul de transport ales de catre client. Pentru agentiile de turism sau tour operatori care ne solicita frecvent serviciile oferim preturi speciale. Inchirierea se face doar cu sofer.