- Despre noi -

VW CRAFTER

VW CRAFTER

POPA TRANSPORTURI este o companie de activeaza in domeniul transportului de persoane ocazional si regulat. Detinem o flota de 8 microbuze cu capacitati de 8,15,19 24 de locuri si 3 autocare de 53 si 56 de locuri.Toate mijloacele de transport detinute sunt intr-o stare tehnica buna si o parte din ele sunt dotate cu aer conditionat, centuri de siguranta si scaune rabatabile. De asemenea flota noastra este formata doar din microbuze care ofera un confort sporit calatorului, si anume Mercedes-Benz si Volkswagen. Inaintea oricarei curse mijlocul de transport trece printr-un proces de curatire, totul pentru o experienta cat mai placuta a calatorilor.

Printre serviciile oferite de noi se numara: inchirieri microbuze pentru curse ocazionale, transport angajati ( cursa regulata speciala pe baza de contract ), transferuri aeroport, transport international ocazional, transport ecumenic si circuite turistice.

Experienta noastra ne recomanda ca fiind partenerul pe care te poti baza, dovada stand faptul ca de la infiintare si pana acum ne-am dezvoltat si innoit constant parcul auto. Totodata am invatat ca orice client multumit de serviciile noastre ne va recomanda si altora, de aceea facem tot posibilul ca serviciile noastre sa fie cat mai profesioniste.

Angajatii nostrii sunt doar soferi profesionisti, riguros selectionati, care pun pe primul loc siguranta si starea de bine a pasagerilor din autovehicul.

Inchirieri microbuze Brasov :: Transport persoane Brasov :: Transport muncitori :: Transport conventie :: Transferuri aeroport Brasov