- Despre noi -

VW CRAFTER

VW CRAFTER

SC SUPER UNIVERS TRANS SRL   este o companie din Brasov care a fost infiintata in anul 1999, si activeaza in domeniul transportului rutier de persoane.In prezent firma efectueaza mai multe trasee judetene si interjudetene, transportand zilnic un volum ridicat de persoane ce isi desfasoara activitatea profesionala sau studiaza in municipiul Brasov. In prezent detinem licente de transport pentru urmatoarele trasee: Brasov – Sfantu Gheorghe, Brasov – Covasna, Brasov – Prejmer, Brasov – Bod Colonie, Brasov – Halchiu, Codlea – Holbav, etc.

Detinem o flota de 8 microbuze cu capacitati intre 15 si 24 de locuri si un autocar de 53 de locuri.Toate mijloacele de transport detinute sunt intr-o stare tehnica buna si o parte din ele sunt dotate cu aer conditionat, centuri de siguranta si scaune rabatabile. De asemenea flota noastra este formata doar din microbuze care ofera un confort sporit calatorului, si anume Mercedes-Benz si Volkswagen. Inaintea oricarei curse mijlocul de transport trece printr-un proces de curatire, totul pentru o experienta cat mai placuta a calatorilor.

Printre serviciile oferite de noi se numara: inchirieri microbuze pentru curse ocazionale, transport angajati ( cursa regulata speciala pe baza de contract ), transferuri aeroport, transport international ocazional, transport ecumenic si circuite turistice.

Experienta ce am dobandit-o in cei aproape 20 de ani de existenta face din Super Univers Trans partenerul pe care te poti baza, dovada stand faptul ca de la infiintare si pana acum ne-am dezvoltat si innoit constant parcul auto. Totodata am invatat ca orice client multumit de serviciile noastre ne va recomanda si altora, de aceea facem tot posibilul ca serviciile noastre sa fie cat mai profesioniste.

Angajatii nostrii sunt doar soferi profesionisti, riguros selectionati, care pun pe primul loc siguranta si starea de bine a pasagerilor din autovehicul.

Inchirieri microbuze Brasov :: Transport persoane Brasov :: Transport muncitori :: Transport conventie :: Transferuri aeroport Brasov